Weten of Trisport dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Rijssen? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Trisport Rijssen dé sportschool voor jou!

Abonnement op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste abonnement uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Trisport. Daarom is er voor jou de online abonnementscheck. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk abonnement het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een abonnementsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

 

 

Sportschool Trisport in Rijssen is dé plek voor individueel fitness, groepslessen en personal training. Bij Trisport ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een 7 Day Try Out.

Contact

Trisport
Vennekesgaarden 63
7462 TR Rijssen

0548-236743
Vacature

Vacature

Geplaatst op: 2019-03-08

Ben jij die fitness instructeur die iedereen kan motiveren om zijn of haar doelen te behalen? Heb je goede communicatieve vaardigheden en verantwoordelijkheidsgevoel? Ben je klantvriendelijk, stressbestendig en re...

Lees meer Meer nieuws
Verbouwing!

Verbouwing!

Geplaatst op: 2019-02-07

Vanaf vrijdag 8 maart zijn wij tijdelijk gesloten! Wat gaan we doen? oude toestellen eruit oude vloer eruit nieuwe (sport) vloer  nieuwe toestellen   14 maart zijn we weer open en ...

Lees meer Meer nieuws